Fønix Caelus, 11. april

Enkveldslaiven Fønix Caelus settes opp i Stavanger av Oskar Henriksen og Daniel N. Morlandstø, ved hjelp av Aina Sogn Husvegg. Denne laiven har blitt spilt flere ganger før, blant annet på Knutepunkt i 2009.

Har du noen gang hatt lyst til å komme til Himmelen? Nå har du sjansen. For en kveld i alle fall.

Fønix Caelus er en enkveldslaiv satt til den flotteste baren i Himmelen, som også heter Fønix Caelus. Tidspunktet er like før skapelsen. Gud Fader har nettopp kunngjort at han planlegger å skape universet og menneskene. Dette har ikke falt i like god smak hos alle. Blant de største snakkisene for tiden er den store krangelen mellom Erkeengelen Lucifer Morgenstjerne som har stilt spørsmål ved Herrens beslutning og Erkeengelen Mikael, som forsvarer Hans ord. Men selv om det har vært litt krangling, møtes de fleste englene i baren Fønix Caelus for å slappe av, drikke vin og spise vafler. Det går også rykter om idédugnad i forbindelse med det nye skaperverket.

Dette er et sted alle av betydning frekventerer, ja til og med Heilaganden stikker innom og tar seg gjerne et hjerte eller to innimellom.

Dette er altså en laiv der alle får spille engler. Det er ikke snakk om døde mennesker, i og med at menneskene ikke er skapt enda. Det går heller ikke an å spille demon, ettersom ingen engler har falt enda. Falne engler to-be derimot…

Fønix Caelus er en forholdsvis fjasete laiv, der formålet er å krangle om skapelsen og ikke minst prøve å fatte hva den innebærer («tid»? «rom»? «dyr»? «naturlover»? Hva i Himmelens navn…)

Her er en oversikt over rollene du kan velge mellom:
https://docs.google.com/document/d/1GOJ_npOzrp1km4aGjlgvTS6ws-g3-_nOZp0UgHQbWeg/edit?usp=sharing

Du melder deg på ved å sende en epost til foenix.caelus@gmail.com innen 3. april. Den bør inneholde følgende:

* Navn
* Alder
* E-postadresse
* Telefonnummer
* Hvem du kunne tenke deg å spille? Skriv minst tre alternativer. Eventuelt hva slags rolle vil du ha/hva vil du spille på?
* Om du vil være med i englekoret? Og har du eventuelt et instrument – og kan spille på det? Kan du spille piano (det fins et på stedet)?

Laiven koster 100 kr som kan betales til kontonr. 6501.13.53414. Merk betalingen tydelig. Du får ikke tildelt rolle før påmeldingsavgiften er betalt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s