Made for each other, blackbox på UiS

«Made for each other» er en laiv som ble kjørt på Deichmanske bibliotek i Oslo, under deres «Blackbox Deichman» program i juni 2015.

Nå kommer laiven til Stavanger! Påmelding via Facebookeventen.

Laivens setting:
For nesten fem år siden opplevde vi et bondeopprør som fratok adelen makten vi har hatt i århundrer. Det er bare noen få familier igjen med rent blod. De som virkelig kan kalles fullblodsadel. Vi har ikke glemt de rette verdier!

For å ta vare på det vi har er det viktig å styrke båndene mellom slektene. Derfor er det en stor glede at vi kan samles for en så lykksalig begivenhet som en forlovelse. Familiene Rosier og Fawley har slått sine noble hoder sammen og dannet denne unionen. De lykkelige unge fikk vite det i går kveld, at de har æren av å inntre i det hellige ekteskapet. De bør være takknemlige!

Før Augustus Fawley kan fri til sin tilkommende Serpentua Rosier må forhandlingene om medgiften utføres. Etter alle kunstens regler. Når forhandlingene er ferdig skal den vordende brudgommen få erklære sin udødelige kjærlighet ovenfor sin kommende brud, før hun skal få den utsøkte gleden av å takke ja til frieriet og servere sin kommende mann kaffe for første gang. Allt i påsyn av de stolte familiene.

 * * *


«Made for each other» er skrevet av Jeanita Hatlestrand og Stine Mari Haugen. Jeanita vil være produsent for denne oppsetningen.

Laiven vil foregå i en blacklbox på Universitetet i Stavanger. Det er ingen kostymekrav utover at deltagerne har på seg svarte, nøytrale klær (uten print og annet som skiller seg ut).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s