Bli medlem

SLIK er en organisasjon for levende rollespill i Stavangerregionen. Som organisasjon arrangerer normalt ikke SLIK laiver selv. Istedet er det grupper av arrangører som under SLIK-navnet lager og produserer laiver. SLIK ønsker å bruke den støtten vi får gjennom medlemskap til å hjelpe og støtte laiver i regionen samt på andre måter bidra til, legge til rette for og informere om hobbyen. Den viktigste målsetningen til organisasjonen er å bidra til økt laivaktivitet i Rogaland.

Med tiden håper vi på å ha en solid klubbøkonomi som i framtiden kan hjelpe arrangementer i Stavangerregionen på flere måter:

  • Mellomleggslån
    Arrangørgrupper som har fått støtte fra Frifond Teater får bare utbetalt halvparten av summen før arrangementet avholdes, og den andre halvparten etter at regnskap og rapportskjema er sendt inn. SLIK ønsker å ha anledning til å låne ut den halvparten som ikke betales ut før etterpå, slik at arrangørene slipper å legge ut av egne midler før laiven. Dette lånet vil naturligvis bli rentefritt, og betales tilbake når prosjektet mottar den andre halvparten av Frifondstøtten.
  • Pengestøtte
    SLIK ønsker i fremtiden å kunne støtte laiver med økonomiske midler dersom det er behov for dette og i den grad organisasjonen har økonomi til det.
  • Lån av utstyr
    SLIK eier en del ting det kan være kjekt å ha på laiv, og vil i framtiden fortsette å gå til innkjøp av praktisk utstyr, det være seg  brannslukkere, førstehjelpsutstyr, møbler og annet. Gjennom SLIK kan medlemmene også låne telt til sine arrangementer.

Alt dette er kun mulig dersom SLIK har en solid økonomi med rom for å støtte laiver og arrangementer. Vi inviterer derfor alle interesserte i å støtte organisasjonen med 100 kr i medlemsavgift. Disse pengene går direkte til klubben, og vil brukes til formålene nevnt ovenfor.

De fordelene medlemmer vil kunne nyte godt av varierer og er avhengig av de enkelte arrangørers ønsker. Det kan for eksempel innebære redusert avgift på noen laiver, prioritert plass på andre laiver eller gratis lån at SLIKs utstyr. Men mest av alt får dere den gode, varme følelsen av å støtte et lokalt kulturelt og kreativt miljø og å hjelpe å bygge opp hobbyens omfang i Stavangerregionen.

Kontonummeret til SLIK er 1503 39 16288

En kommentar om “Bli medlem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s