Bli støttemedlem

SLIK er en interesseorganisasjon for levende rollespill i Stavangerregionen. Som organisasjon arrangerer ikke SLIK laiver i egen kraft. Istedet er det grupper av arrangører som under SLIK-navnet lager og produserer laiver. SLIK ønsker å bruke den støtten vi får gjennom støttemedlemskap til å hjelpe laiver i regionen samt på andre måter bidra til, legge til rette for og informere om hobbyen. Den viktigste målsetningen til organisasjonen er å bidra til økt laivaktivitet i Rogaland.

Måter SLIK kan bidra til 

  • Lån av utstyr
    SLIK eier en del ting til bruk på laiv, og vil i framtiden fortsette å gå til innkjøp av både kostyme, rekvisitter og praktisk utstyr, det være seg  brannslukkere, førstehjelpsutstyr, møbler og annet. Gjennom SLIK kan lokale laivere låne dette til sine arrangementer.
  • Pengestøtte
    SLIK ønsker i fremtiden å kunne støtte laiver med økonomiske midler dersom det er behov for dette og i den grad organisasjonen har økonomi til det.

Målsettingen er kun mulig dersom SLIK har økonomi til det. Vi inviterer derfor alle interesserte i å støtte organisasjonen med en sum de selv finner best. Pengene går direkte til klubben, og vil brukes til formålene nevnt ovenfor.

Kontonummeret til SLIK er 1503 39 16288, Vipps nr er 75765. SLIK er også registrert i Frivillighetsregisteret, og kan motta Grasrotandel fra Norsk Tipping. 

En kommentar om “Bli støttemedlem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s