Consequesting Omens – 2015

Consequesting Omens ble avholdt 30. januar – 2. februar 2015. Laiven hadde 21 spillere, rundt 30 SIS (biroller) og ble arrangert av arrangørgruppa SLO (Tim Esborn, Hallgeir Gustavsen m.fl.). Consequesting Omens var den avsluttende laiven i en trilogi satt i Dresden Files-universet som beskrevet av forfatter Jim Butcher.

I motsetning til det store flertall laiver ble ikke denne spilt på én location. Som en såkalt bylaiv foregikk spillet rundt omkring i Stavanger og på flere steder, gjerne samtidig. Vi hadde base på et gjestgiveri i byen, så et leirsted utenfor Sandnes, men besøkte andre locations som Mekjarvik på Randaberg, grotter, huler, et gammelt bomberom, flere eneboliger i Stavanger, ja sågar Stavanger politikammer ble brukt som spillsted.

Som den siste laiven i trilogien var settingen dagens Stavanger. Etter 1500 år (siden settingen i den første laiven) skulle menneskene ved hjelp av overnaturlige vesener og Våle, sønn av Odin, endelig gjøre ende på det kaoset som truet verden.

Gratulerer til arrangørene for vel gjennomført trilogi og til alle spillerne, både lokale, tilreisende og til og med utenlandske for vel gjennomført spill.

En kommentar om “Consequesting Omens – 2015

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s