Hinsides – 2006

Opp gjennom hele verdenshistorien er det mange mennesker som har forsvunnet sporløst. Noen blir husket, andre går glemmeboken, noen ble aldri savnet, andre igjen blir avskrevet som omkomne.

På et sted som ikke er et sted, i en tid utenfor tiden, befinner det seg en gruppe personer som alle har én ting til felles: De forsvant sporløst! Når ingen helt kan si hvor lenge de har vært borte, og alle lurer på hva som er grunnen til at dette har skjedd med akkurat dem, blir tilværelsen lett kjedelig og ensformig. Ryktene går nå om en samling av disse forsvunnede menneskene, og en god del har bestemt seg for å komme. Det er kanskje første gang, eller muligens den millionte gangen dette skjer, det er vanskelig å si når tiden ikke oppfører seg som den skal? Du er én av dem som har havnet Hinsides, og du har tenkt deg på denne samlingen! Kanskje finnes der svar? Kanskje vet du svaret alt, men har glemt det?

Rollene på laiven kan komme fra alle verdens kulturer og epoker, fortidige, nåtidige og fremtidige. På samme måte som tid og rom ikke oppfører seg som de skal, gjør heller ikke språkbarrierene det, for på et eller annet vis kan alle forstå hverandre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s