Milorg D19 – 2005

Settingen for Milorg D19 var Andre Verdenskrig, hvor spillerne var medlemmer av Milorg. Laiven satte fokus på hvordan det var å kjempe motstandskamp i det skjulte. Spillet foregikk inne i en bunker på Jæren.

Milorg D19

Milorg D19

«Det er bitende kaldt og Frank Olav kjenner kulden og fuktigheten sive gjennom papirskoene der han rusler bortover den slapsete grusveien. Han prøver å se likegyldig ut idet han passerer to tyske soldater som står og småprater mens de røyker sigaretter. Noen unge kvinner vinker og smiler til soldatene. Det gjør ham trist at nå i fjerde okkupasjonsåret varmer folket i bygda mer og mer opp for tyskerne. Men ikke alle. Mange kjemper fortsatt kampen mot undertrykkerne på forskjellige vis. Senest i går stod det malt H7 på huset hvor bygdas mest prominente NS-mann bor. Frank Olav trasker videre, merker ikke kulden så mye lenger. Det er mer spenst i skrittene hans nå som han nærmer seg målet. Han skimter fjellknausen der den gamle bunkeren ligger gjemt.»

Året er 1944, Norge er okkupert av Tyskland. I det skjulte fortsetter motstanden, Milorg bygges opp til tross for stadige tilbakeslag. Ordren fra gruppesjefen lyder: Samtlige mann samles på møtested 4s, Fredag. Originalt møtested «brent».

Flere bilder på laivgalleriet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s